PIZZERIA MARIA DEURNINGEN

PIZZERIA MARIA DEURNINGEN Voor heerlijke ambachtelijke gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 148 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria Maria Deurningen. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 20:49 Heb el eens beter gehad bij dir restaurant...
26 jun 2022 om 20:40 Bezorgtijd was verschrikkelijk!Veel te laat eigenlijk!Toen ik belde kwamen ze er nét aan.Het eten was heerlijk en nog goed warm, alleen ook bij het brood, miste ik dus de kruidenboter.Tijd geleden was er ook al iets niet goed,maar de situatie blijft
24 jun 2022 om 22:36 Heerlijk gegeten
19 jun 2022 om 20:36 De bezorger had de pizzadozen in elkaar gedrukt, hierdoor was de plastic pizzabeschetmer door de door en pizza gedrukt en zat de pizza met de bovenkant vast aan de doos. Niet wat we gewend zijn vd bezorging van pizza Maria. Smaak was verder wel goed.
21 mei 2022 om 20:28 Zag er netjes verzorgd uit
3 mei 2022 om 20:44 Pizza doos was doorweekt, bezorger rookte tijdens afleveren sigaret wat een onprettige geur veroorzaakte
29 apr 2022 om 20:52 Heerlijk eten en een snelle en goede bezorging. Verder niks op aan te merken, ronduit prima.
18 apr 2022 om 21:19 helaas weer niet zoals besteld na bezorgen van stokbrood krijg je pitta broodjes jaar geleden was het het zelfde daarna niets meer besteld. jaar later blijkt er niets te zijn verbeterd jammer
18 apr 2022 om 19:15 Zat een zwarte haar in het eten, ze weigerden een nieuwe pasta te brengen of het bedrag terug te storten en beweerden dat ik deze haar er “zelf in heb gestopt” terwijl ik hoogblond ben. Uiteindelijk geen geld en geen eten. Waardeloze tent
18 apr 2022 om 18:06 Lekker
12 apr 2022 om 19:07 Sorry maar helaas. Jullie prestaties worden steeds slechter. De vorige keer was de bodem van de doos kletsnat, waardoor er weinig meer te was van de pizza. Vandaag was de korst half verbrand. De bodem was niet meer dan een klef laagje. Nooit weer
11 apr 2022 om 19:23 Hele pizza verschoven